podcast.jpg

Hirtelen felindulásból született az ötlet, hogy mi is beálljunk a podcastelők táborába. Történt egyszer, hogy Gergő barátommal gasztro-élményekről beszélgettünk és felmerült bennünk, hogy "a fenébe is, miért nem beszélgetünk erről úgy, hogy az másnak is hasznára váljon"? Gyorsan összeállt a műsorstruktúra, könnyen meg tudtunk egyezni abban, hogy mit is szeretnénk. Hamar összdobtunkraktunk egy érdekesebb tematikát az első adásra, majd jöhetett a felvétel. Összességében azt kell, hogy mondjam, élveztük amit csináltunk. Már csak remélni merjük, hogy a hallgatóságnak is tetszeni fog. Hogy pontosan mi is ez, a bejegyzés további részében megtudhatjátok.

  

Az adásokkal kéthetente jelentkezünk és közvetlen, barátságos hangnemben próbáljuk visszaadni gasztro kalandjainkat, aktuális kedvenc italunkat, receptünket, édességünket. A műsorok középpontjában az áll, hogy minél szélesebb körből merítve izgalmas recepteket, híreket, érdekességeket hozzunk nektek a nagyvilágból és egy kicsit kimozduljunk a megszokott komfortzónából. Legalábbis ételek terén mindenképp. Amennyiben kicsit másfajta gasztronómiai érzésre vágytok, ajánljuk a HájFájvot, ahol három úriember osztja meg veletek hetente élményeit, melyeket különböző, jobbnál-jobb helyeken szereztek. 

 

Iratkozz fel az iTunes-ban Iratkozz fel RSS-re Töltsd le mp3-ban!

 

Feliratkozhattok iTunesban az adásokra, vagy itt az RSS feedünkre, illetve az adásokat mp3-ban is letölthetitek.

 

Az első adásban kezdetnek rögtön újragondoljuk az old fashioned koktélt, majd megismerkedünk egy nőies, margarita alapú almás koktéllal. Kibeszéljük milyen egy igazán jó steak, bemutatunk egy rettentően finom őszi salátát, előrukkolunk egy akár előételnek is beillő, ám most desszertként szereplő finomsággal, ajánljuk a River Cottage-et, továbbá megemlítünk néhány hasznos konyhai mobilalkalmazást is. 

 

A műsorban elhangzó linkek, receptek:


 

(Amennyiben szeretnétek az angol nyelvű recepteket lefordítjuk, csak jelezzétek felénk facebookon vagy itt hozzászólásban.)

 

Koktélok:

 

 

Főfogás és köret:

 

 

Desszert: 

 

Birsalma snack http://goo.gl/9n2he

 

River Cottage minden napra: http://goo.gl/yRBPX

 

Mobilalkalmazások:

 

 

Jó hallgatózást!

 

KT

Címkék: podcast
-->
Megjegyzések
Badó Andrea © 2011 (sitebuild)
süti beállítások módosítása