Krumplis pogácsa
Ezt a bejegyzést az ihlette meg, hogy a vasárnapi ebédből megmaradt egy jelentős mennyiségű törtkrumpli, mivel érthető módon mindenki a dinsztelt káposztát részesítette előnyben. Szóval a megmaradt krumplit eltenni nem akartam, kutya nem eszik krumplit, így maradt az, hogy akkor vasárnap esti nasinak csinálok egy adag krumplis pogácsát, vagy ahogy az idősebbek nevezik, burgonyapogácsát. Többek közt azért is ajánlom, mert könnyű elkészíteni, nem kell hozzá ötcsillagos séfnek sem lenni, szóval pontosan illik a Kockás Abrosz profiljába. Ha érdekel, miként készítem a krumplis pogácsát, csak nyomj a tovább gombra.
Hozzávalók:
- 25 dkg főtt, áttört burgonya
- 25 dkg vaj vagy margarin
- 25 dkg liszt
- 2 egész tojás
- só