Karácsonyi menük a Kockás Abrosz által

Karácsony végeztével gondoltunk egyet, és facebook után itt is megosztjuk veletek, a Kockás Abrosz tagjai által készített karácsonyi menüket, és az azokról készült képeket. Vigyázat, előre jelezzük, hogy a képek megtekintése nagyfokú nosztalgiavágyat idézhet elő, szóval csak óvatosan. Kellemes nézelődést kívánunk mindenkinek!
1.: 24-i ebéd:
Halászlé, valamint sült lazac burgonyával és zöldfűszeres mártással.
2.: 24-e vacsora:
Előétel: Sült kacsamáj és kacsamell csíkok, dinsztelt lilakáposztával és sült zöldségekkel.
Főétel: Sült kacsafalatok, tepsiben sült krumplival, sült zöldségekkel és birsalmaszósszal.
Desszert: vegyes sütemények
3.: 25-e, ebéd 17 főre:
Tyúkhúsleves/halászlé; töltött káposzta/pacalpörkölt; tejfölös fűszeres mártásban sült sertéshús/sült oldalas
4.: 25-e vacsora:
Tárkonyos csirkeraguleves, pacapörkölt főtt krumplival (birkapörkölt is volt), sült húsos tál (töltött karaj, sajttal töltött hús, bacontekercs), franciasaláta, majonézes krumplisaláta.
KT